אולם אירועים כשר למהדרין: מדריך האוכל הפרטי שלכם

אולם אירועים כשר למהדרין: מדריך האוכל הפרטי שלכם

אירועים למגזר החרדי מתמקדים באוכל כשר למהדרין, וחשוב לבחור את האולם המתאים שיאפשר לכם לקבל ארוחה כשרה למהדרין שתתאים לאורחים שלכם.

אם אתם זקוקים לעזרה בתכנון האירוע, צוות מיומן ומקצועי של אולם אירועים כשר למהדרין יעזור לכם להזמין את התפריט המתאים ולתכנן את האירוע הכי טוב שייזכר למשך זמן רב. נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? תהיו בטוחים שזאת מציאות לגמרי זמינה.

אנחנו לא מדברים על מקום שמגיש רק קינוחים או סלטים

אולם אירועים כשר למהדרין צריך להתאים לאירועים שנערכים בצהריים או בערב, ושיכול לארח אירועים אינטימיים או מסיבה ענקית של אלף מהחברים הקרובים שלכם. האפשרויות צריכות לכלול בר סלטים, רטבים משובחים ושתייה מעולה.

זוהי הדרך הבטוחה להכניס חיים והתרגשות לאירוע שלכם. אם יש לכם מוזמנים שהם רגישים ללקטוז, צוות האולם צריך לדעת על זה על מנת שיוכל להתכונן בהתאם.

שלא בדומה לאירועים שאינם מקפידים על כשרות למהדרין, החלק של האוכל באירוע שמיועד למגזר החרדי הוא מעט מורכב, אבל אפשר להגיש מנות מדהימות. ומכיוון שבמבט ראשון זה נראה שיש הגבלות מזון, חשוב להקפיד על בחירת תפריט ברמה של מנצחים.

התפריט צריך להיות נחמד, לא יקר מדי ולהתאים לכל המשתתפים

אולם אירועים כשר למהדרין הוא המקום האידיאלי לבחירת תפריט מותאם אישית שמציע מנות מיוחדות שמתאימות לכל המוזמנים שלכם. אפשר אפילו לבחור סגנון הגשה איטלקי או אם מומחיות הבית היא סטייקים והמבורגרים, חשוב להקפיד שהכשרות מתאימה לכם.

אם תחליטו להזמין גם יין או אלכוהול מסוגים שונים, חשוב שתתאימו את סוגי היין והאלכוהול למנות המוגשות. כלומר, יין לבן לדגים ופסטות, ויין אדום לבשרים.

יש מבחר סוגי מאכלים שמתאימים לתפריט כשר למהדרין, ולאוכלוסייה החרדית. עכשיו, אנחנו לא אומרים שכל המנות יהיו זולות, אבל אין צורך לבחור את המנות היקרות ביותר בתפריט, על מנת להרשים קבוצה של אנשים. הרעיון הוא לאסוף את החברים הקרובים ולשמוח ביחד באירוע שלכם, ובמקביל ליהנות מארוחה טובה.

סגנון ההגשה לא פחות חשוב

חשוב למצוא אולם אירועים כשר למהדרין שמקפיד גם על כשרות הכלים וסגנון הגשה מזמין, בין אם בחרתם סגנון של הגשה בישיבה ליד השולחנות או מנות שמונחות על מזנונים ברחבי האולם, לבחירה אישית.

רוב האנשים אוהבים את סגנון ההגשה של הבופה, ומעטים אוהבים להתאסף ליד שולחן גדול ולבחור מנות מהמלצרים. זה נכון לגבי אירועים של חילונים וזה נכון במיוחד לגבי אירועים של המגזר החרדי.

אם בחרתם את סגנון הבופה, צריך להיות שולחן אחד מרכזי שמגיש את המנות העיקריות, ושולחן אחד לקינוחים. מנות הפתיחה יכולות להיות מונחות מראש על השולחנות, ביחד עם הלחמים והשתיה הקלה או החריפה.

כך או אחרת, הנקודה היא שחשוב להקפיד באופן מלא על ההעדפות הקולינריות של רוב המשתתפים, על כשרות למהדרין, ולעולם לא להתפשר על איכות המזון.